Басейн

Басейнът е

отворен

Температура на водата

средно 24°

ASP е балнеолечебен и развлекателен комплекс намиращ се в подножието на Пирин в град Добринище, на 6км от зимната столица на балканите– Банско, в посока Кавала-Гърция. 

На територията на комплекса са разположени 3 външни басейна и спа център, захранени изцяло с термална минерална вода,извираща от собствени водоизточници, фитнес, ресторант и кът за най-малките, удобен безплатен паркинг и висококачествен безжичен интернет.

През всички сезони, минералната вода, с доказани лечебни свойства, подходяща за балнеолечение и рехабилитация, поддържа температура в различните басейни между 30-40 С .

Медицинския, наситен с хидромасажни ефекти басейн е подходящ за хората дошли да се погрижат за здравето и духа си. С потапянето в термалната минерална вода, ще възстановите силите си и ще намалите нивото на стрес и болките от травми и разтягания, след планински преходи и ски през зимата. 
През лятото в големия басейн, освен на плуването, може да се насладите на екзотични коктейли от бара.

Детския басейн, дава възможност и най-малките посетители, безопасно да  играят и да се забавляват  в топлата минерална вода.

Около басейните са поставени плочки, които са устойчиви на подхлъзване.

ASP е мястото, което позволява да съчетавате целогодишно, дори и през зимата-спа, ски и планински туризъм в комбинация с термална минерална вода.
 

Ние ще направим Вашата ваканция незабравима!